kód: 181880
eladó lakás - Siófok
méret: 61 nm (br. 81 nm)
állapot: új építésű
építés anyaga: tégla
fűtés:
emelet: 2. emelet
ár: 138.121.763 Ft

MÁSODIKEMELETI, NYUGATI FEKVÉSŰ LUXUSLAKÁS EXKLUZÍV PANORÁMÁVAL A BALATONRA !

ÚJ  VÍZPARTI  PROJEKT  SIÓFOKON, mely második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek.

Lakás: 61.81 m²
Terasz: 22.19 m²

Akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét. A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése, az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés a garanciája az apartmanok remek kihasználhatóságának és értékállóságának. Az épület Balatonra merőleges elhelyezkedése biztosítja a lakások örök balatoni panorámáját. A társasház tetején 18 külön megvásárolható exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra privátszférát biztosítva tulajdonosainak és vendégeinek. Itt biztosított az egyedi víz- és áramvétel, hogy lehetőséget adjon kellemes, panorámás, naplementés party programhoz.

A falak kiváló hangszigetelése, az épület külső falainak hőszigetelési rendszere, a szintek közti födémek hő/hangszigetelő rendszere, és a beépítendő anyagok kiválasztása során elengedhetetlen szempont volt a magas minőség.

A lakások nappalijából és hálószobáiból a csodás panoráma élvezetét ragasztott biztonsági üvegtáblás korlátok beépítése biztosítja.

Az emeletek kényelmes megközelítését 2 db 8 személyes és egy 13 személyes lift szolgálja.

A nyílászárók 3-rétegű üvegezéssel készülnek, külső/belső oldalon antracit/fehér színben.

A közös területeket, folyosókat, teraszokat I. osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkolják. A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el a 2023-as év energetikai szabványainak megfelelően, amely valóban kivételes energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákba és a nappalikba beszerelt beltéri készülékek a hűtést és fűtést egyaránt biztosítják, és rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiségeket.

A telken a későbbiekben a több generációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret és kültéri medencéket terveznek megépíteni.

Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.

A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

A LAKÁSOKHOZ FELSZÍNI AUTÓBEÁLLÓ ÉS AZ ÉPÜLETBEN TÁROLÓ VÁSÁROLHATÓ.

További információ:

Pervein Magdolna / Tel.:  +36 20 248 9824

E-mail:  pervein.magdolna@lakaskulcs.hu

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: