kód: 127490
eladó lakás - Balatonföldvár
méret: 109.16 nm (br. 195.69 nm)
állapot: új építésű
építés anyaga: tégla
fűtés: villany
emelet: 4. emelet
ár: 109.900.000 Ft

A hangulatos Balatonföldváron, virágos a nagy vitorláskikötő közelében, kellemes és nívós környezetben épült Luxus Apartmanházban még néhány igazán nagyon szép lakások közül lehet választani.

A kínált lakás 4. emeleti, egyedi kialakítású 65,89 nm-es nagy teraszos (129,8 nm).

Műszaki jellemzők:

A lakások egyedi fűtését levegő-víz hőszivattyú biztosítja. Minden lakáshoz tartozik egy kültéri és egy beltéri egység, mely tartalmazza a melegvíz tárolót is. A hidegburkolatok alatt padlófűtést lett kiépítve, a fürdőszobában egy szabályozható törölközőszárítós radiátorral, a lakás globális fűtését és hűtését a mennyezeti felületekbe épített hűtő/fűtő rendszer szolgálja.

Kaputelefon, a hozzá tartozó elektromos zárral, riasztórendszer becsövezve, kábel-TV hálózat kiépítése szobánként (maximum 4 db vételi hellyel), telefonhálózat kiépítése szobánként egy csatlakozási ponttal.

Az épület mélygarázs szintjén egy modern wellness teszi lehetővé a lakóknak az egészség centrikus relaxációt:  Finn szauna 6-8 férőhellyel, Infra szauna 4 férőhellyel, Gőzkabin: 3-4 férőhellyel, Hidromasszázs medence, előregyártott szerkezetű 7 férőhellyel.

A nyári napokra egy kültéri medence ( 7 x 4 x 1,1-1,5 m) teszi teljessé a ma már trendszinten jelentkező igények kielégítését.

A lakásokhoz külön vásárolhatók: felszíni parkoló, mélygarázsban autóbeálló, tároló.

További információval, valmint a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Üdvözlettel / Best Regards: 

Kovács Zsolt +36 (20) 218 4274

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: