kód: 111710
eladó hétvégi ház/nyaraló - Balatonföldvár
méret: 112 nm
telek mérete: 1800 nm
állapot: újszerű
építés anyaga: tégla
fűtés: elektromos kazán
ár: 74.900.000 Ft

Kizárólag a Siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatából megvásárolható ez a gyönyörű, lélegzetelállító örökpanorámás ingatlan!

Hibátlan műszaki tartalom, gondos tervezés és kivitelezés jellemzi ezt luxus színvonalú, külső medencével rendelkező nyaralóházat, Balatonföldvár-Kőröshegy peremén. Az egész házról süt a jó ízlés, átgondolt tervezés és a minőségi anyagok használata már az épület külsején visszaköszön, de a házba lépve tűnik fel igazán, mennyire otthonos és lakható ez a 112 nm-es, 2014-ben épült lakóingatlan. Balatonra néző nappalis terasza örökpanorámás, csodálatos kilátással a környező természetre valamint a csodás Magyar Tengerre. A részletek viszonylag pontos képet adhatnak az álmok, az elképzelés, végül a kivitelezés összhangjáról. A lakótér remek elosztásának köszönhetően az épület számszerű méreteit meghazudtolóan tágas amerikai konyhás nappali, amely a ház központi része, lenyűgözi a látogatót, az épület ékszere a minőségi konyha, szinte a nap minden percét itt töltené az ember, de a szint eltolással kialakított tágas szobák, az igényesen kialakított fürdőszobák is kellemesek. Az udvar mérete, éppen akkora amely még kényelmesen karbantartható, a gyep zölden tartásáról öntöző rendszer gondoskodik fúrt kútról, valamint a medencét is innen látják el. Az igényes bútorzat és további különlegességek teszik különösen egyedivé ezt az ingatlant.

Jellemzők: elektromos kapu, medence, professzionális kül - beltéri riasztó, klíma, fúrt kút, kerti grillterasz, padlófűtés, led-világítás, stb…

Részletekről továbbá a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 (20) 218 4274

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: