kód: 157350
eladó lakás - Siófok

méret: 118.6 nm (br. 203 nm)
állapot: új építésű
építés anyaga: tégla
emelet: 4. emelet

ár: 176.880.000 Ft

A Siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlaniroda kínálatából:

Siófok Aranypartján új építésű, negyedik emeleti, nappali 3 szobás 118,6 nm-es lakás, 84,4 nm-es  terasszal megvásárolható.

A liftes társasházban 65 db lakás kerül kialakításra. 17 db mélygarázs, a zárt udvarban pedig 49 db felszíni autóbeálló hely. Tárolók is rendelkezésre állnak korlátozott mennyiségben, melyek külön megvásárolhatók.

A ház különösen innovatív lesz, a látványtervek hűen mutatják be a beruházó igényességét, referenciaként pedig a korábban átadott projektek jelentenek garanciát a kivitelezés minőségére. A felhasznált anyagok a jelen kor nívós kategóriáját képviselik, a lakások beosztása jól átgondolt, ami pedig szintén fontos, hogy praktikusan a burkolatok, szaniterek, és a lakás színharmóniája a vevő igényei szerint kerülnek kiválasztásra.

Elhelyezkedés: városközpont 2,5 km, posta - autóbuszállomás - vasútállomás 2 km. Balaton part, szabad strand 30 méter, éttermek, büfék, vásárlási lehetőség 500 méteren belül.

Jellemzők: akadálymentesített lakások, lift, egyedi fűtés, saját mérőórák, stb...

Várható átadás: 2021 nyara

Mélygarázs hely: 4,9 M Ft, felszíni autóbeálló: 2,5 M Ft

Az értékesítés elkezdődött, regisztrációs díjjal a lakások foglalhatóak.

Ne maradjon le!

Az ingatlan megvásárlása esetén, irodánk vállalja a többféle konstrukcióban történő nyári, egész éves hasznosítását, vissza bérlését, kiadását, hogy ez a befektetés minél előbb megtérüljön a leendő Vásárlóinknak. Mindezt megbízható irodai és szakmai háttérrel, valamint a kiadásban jártas kollégákkal és hozzáértéssel tesszük. 

Részletekkel, további információval kapcsolatban keressen bizalommal.

Üdvözlettel / Best Regards:

Huszár Frigyes +36 (20) 535 6044